maanantai 28. heinäkuuta 2008

Kesää viettäen



Kesä kuluu, eikä me edes huomata....Kauheesti on puuhattu ja nähty ystäviä sekä läheltä (Töölöstä) että tosi kaukaa (Meksikosta). Andika on jo käynyt lounailla keskustassa, Kaivopuistossa, Uimastadikalla, Munkkivuoressa, Töölössä sekä jopa Keravalla. Todellinen kaupunkimatkaaja siis. Sunnuntaina lähdetään landelle Unkariin, jota varten on hankittu jo passikin, tosikin näköiselle kuvalla.

Nyt on löytynyt Andille myös ikäisiään kavereita; kuvissa näkyy "maybe future husband" Niilo, jonka kanssa on jo puettu matsaavat raita-asut sekä tuleva baari-kaveri Siiri, jonka kanssa harjoiteltiin Kaivarissa hengaamista, kun Siiri oli käymässä Annan ja Junnun kanssa välimatkalla Balilta Pyhätunturille. Lisäksi Andi tutustui kanta-Hämeen serkkuun Oliveriin paremmin, ja Oliver onkin hyvä olla olemassa, koska se pystyy suojelemaan Andia ihan miltä vaan, sen verran iso poika on! Isompiakin ystäviä löytyy; Keravan Lotta ja Tikkurilan "isoveli" Noa ja Lotte! Joten sosiaalinen elämä on turvattu!
Lisäksi Mikalla oli tottakai varpajaiset, jota me lähdettiiin evakkoon Munkkivuoreen. Polttareihin kuului saunaa, bisseä, shampanjaa, sikari, konua, currykanaa ja terassia. Not bad.

Edelleen täällä Andi on jatkanut linjaansa: turhasta ei itketä!Päivät kuluvat syöden ja nukkuen, yöt taas välillä nukkuen, ja välillä seurustellen maman kanssa (joka tosin välillä vähän väsyy seurusteluun...) Ensimmäinen hymy oli viime viikolla!!

Elsö hónap már hátra van.
Andika sokat látot, voltunk sétalni minden nap, barátokat és családot láttunk, és már barátkoztunk Tytti Niilójával, akivel ugyanolyan csikos ruhánk is van, Anna Siirijével, és unokateszóval, Oliverral, aki egy kicsit nagyobb már....Andika nagyon jó kislány, csak akkor sir, ha baj van, jól eszik és jókat alszik nappal. Eijel inkább beszélkedne mamával, de akkor a mama kicsit fáradtt...
Ezen a héten Magyarországra indulunk, és ezért mar van az Andinak saját útlevele is!






1 kommentti:

Tytti kirjoitti...

justjust, sitä ei luoteta et Niilo hätyyttelee häiriköt kauemmas morsmaikusta?? c'mooon, siitähän voi tulla isänsä kaltainen valtavan leveä karpaasi... vai oliko se äidin?